PRODUKTINFORMATION ÄR KOMPLICERAT.
VI GÖR DET ENKELT!

ETT KRAFTFULLT TJÄNSTERBJUDANDE

Logiq förvaltar och utvecklar Finfo, Sveriges största branschdatabas för byggmaterial.

Kort sagt; vi ser till att förenkla er utväxling av digital affärsinformation. Våra tjänster är speciellt utformade för leverantörer som vill skicka information samt till mottagare som tar emot densamma.

För dig somLeverantör

I takt med den snabbare rörligheten på marknaden gäller det för dig som leverantör att öka synligheten och kvaliteten gällande bilder, artikelinformation och prisuppgifter. Således erbjuder vi en mängd olika tjänster som underlättar och effektiviserar din arbetsvardag i största möjliga mån.

Läs mer

För dig somMottagare

I tider som dessa är det viktigare än någonsin för dig som mottagare att kvalitetssäkra den digitala pris- och produktinformationen som du tar emot. Därför erbjuder vi en mängd olika tjänster som ökar lönsamheten, säkrar hanteringen och maximerar tryggheten så du kan lägga fokus på annat.

Läs mer

Nyheter

Så funkar det

Finfo och Byggmaterialhandlarna jobbar tätt tillsammans för att göra våra tjänster så bra och effektiva...

Vilma 300

Tillgång till korrekt och kvalitetssäkrad artikelinformation är en viktig komponent i en hållbar och resurseffektiv...

Nyhetsarkiv

Evenemang

Alla evenemang

Moelven Wood AB

KundcaseMoelven Wood AB

Moelven Wood AB är en stor leverantör till Svensk byggmaterialhandel. Bygghandeln är en kundgrupp som till stora delar har enats om en gemensam specifikation för vilken artikelinformation man önskar från sina materialleverantörer. Trots att man har en gemensam specifikation är det ändå ett ganska komplicerat flöde med tanke på de olika affärssystem som finns i bygghandeln samt olika krav på varugruppering m.m som de olika kedjorna och butikerna har.

Läs mer

"Finfo utför uppgiften som samordnande nav på ett mycket säkert och kvalitativt sätt"

Lars-Kristen HolstLogistikansvarig Moelven Wood AB