Om Finfo

Om Finfo

 

Din samarbetspartner för ett effektivt artikel- och prisflöde

Logiq Sweden äger Sveriges största databas för artikelinformation inom fackhandelns material och har funnits sedan 1995 vid namnet Finfo. Databasen innehåller idag över 1 900 000 artiklar från drygt 400 leverantörer och är i stadig tillväxt.

Ur databasen förser vi alla tongivande svenska byggmaterialhandlare och andra aktörer inom fackhandeln med logistikdata, prisinformation, bilder, dokumentation, miljödeklarationer och produktegenskaper.
Finfo samlar in, berikar, validerar och distribuerar produktinformation. På så sätt erbjuds producenter en samlad kanal för att förse sina kunder med information samtidigt som mottagare av information får en källa till kvalitetssäkrad masterdata.

Genom att vara en säker och effektiv källa för produktinformation bidrar vi till utvecklingen mot en digitaliserad byggbransch. Finfo är en naturlig del av ett obrutet informationsflöde genom byggprocessen från arkitekt till förvaltare. Vi tillhandahåller tjänster, utbildning och support för att hjälpa leverantörer och mottagare att effektivt hantera framtidens artikelinformation i och utanför bygghandeln.

 

Vår mission är att bli hela fackhandelns partner i användning av digital artikelinformation

 

  • Finfo är sedan 1999 en del av Logiq Sweden AB som är ett dotterbolag till Logiq AS.
  • Logiq levererar molnbaserade lösningar för hantering av affärskritisk data mellan kunder och deras affärspartners.
  • AAA-rating av Bisnode.
  • Kontor i Stockholm, Halden och Oslo
  • Totalt 65 anställda
  • Omsättning över 90 miljoner

Finfo Broschyr

 


Kundsupport öppettider: 
Måndag-fredag 08.00-16.00

Dag före röd dag:
08.00- 12.00