Använd MediaCentral som ditt eget PIM-system

Finfo MediaCentral PIM

Använd MediaCentral som ditt eget PIM-system

Använd MediaCentral som ditt eget PIM-system

Finfo MediaCentral PIM

Använd MediaCentral som ditt eget PIM-system

Använd MediaCentral som ditt eget PIM-system

Finfo MediaCentral PIM

MediaCentral ger dig en samlad kanal för marknadsmaterial och säkerställer att du som leverantör får dina produkter presenterade på ett effektivt sätt hos dina återförsäljare. Med Finfo MediaCentral PIM effektiviseras utväxlingen av marknadsmaterial ytterligare.

 

MediaCentral PIM är ett tillägg till Finfo MediaCentral och ger dig som leverantör tillgång till alla funktioner i MediaCentrals grundtjänst.

Med MediaCentral PIM får du ditt eget PIM-system inuti Finfos lösning. Tjänsten ger dig möjlighet att hantera hela din produktportfölj oavsett om den är registrerad i Finfos databas eller inte, och oavsett om den säljs till kunder inom byggmaterialhandeln eller i andra branscher. Du får även möjlighet att skapa specifika exporter till kunder i fackhandeln.

 

Fördelarna med MediaCentral PIM

  • Slippa investera i ett eget PIM-system.
  • Ladda upp bilder och dokument för artiklar som inte finns i Vilma.
  • Ladda upp bilder och material för användning i dina egna kanaler.
  • Exportera produktinformation till kunder i fackhandeln.

 

Exempel

  • Du säljer produkter genom byggmaterialhandeln, men har även ett sortiment som riktar sig specifikt till installatörer. Du kan hantera båda sortiment i MediaCentral PIM.
  • Du har en stor kund utanför byggmaterialhandeln, som ställer krav på marknadsmaterial i ett specifikt format. Du kan skapa en export specifikt till denna kund från MediaCentral PIM.

 

MediaCentral PIM-RestAPI

MediaCentral PIM ger dig även möjlighet att hämta ut din kvalitetssäkrade information via ett restAPI. Du får då tillgång till samma kvalitetssäkrade information som din återförsäljare, för användning i dina egna kanaler.

Använder ni MediaCentral idag? Vill ni ha ett användarkonto till det nya gränssnittet? Klicka här och fyll i formuläret!


Tilläggstjänster för leverantör

 

  • Kundunika exporter

Möjlighet att skapa ”Kundunika exporter” om man har kunder som ställer krav på att få informationen levererat enligt en specifik mall. Tjänsten är en tilläggstjänst till MediaCentral PIM.

Exempel: Du säljer ett urval av dina produkter i livsmedelshandeln och behöver lämna mediainformation till din återförsäljare enligt deras branschstandard. Trots många återförsäljare i fackhandeln sköter du all din mediadistribution från ett och samma ställe.

 

  • Finfo Content Store

Upprätta en ”Content Store” för att få tillgång till MediaCentrals innehåll i ett webbshop-liknande format där man enkelt kan klicka sig fram till den leverantör och de produkter man behöver bilder eller dokument på.

Exempel:
Ge din marknadsavdelning/reklambyrå/delägare enkel tillgång till mediainformation. I Content store kan du enkelt klicka dig fram till rätt material för rätt produkt, som i en vanlig webbshop. Du kan även sätta upp en content store för en specifik kund som själva kan gå in och hämta det material de behöver.

 

  • MediaCentral Bildbank

Möjlighet att använda MediaCentral som bildbank och länka direkt från MediaCentral till t. ex. en webbkatalog utan att behöva lagra bilder eller dokument på en egen server eller i en tredjepartslösning. Det ger både snabba svarstider och konstant tillgång till uppdaterat material