Om talarna

Presentation av talare

 


Peter Fredholm – är VD för Beast.

Peter hjälper till att ta fram standarder och tjänster för elektroniskt informationsutbyte som i sin tur leder till sänkta kostnader för aktörerna i och i anslutning till byggbranschen.

Presentation – Effektivare varuförsörjning i byggbranschen

 

 


Michael Thydellär BIM-strateg på Swecos arkitekter.
Han är både arkitekt och dataingenjör och arbetar med BIM som ett verktyg för att analysera, simulera och visualisera. Med BIM som hjälpmedel kan man undersöka hur man får fram den bästa formen på ett hus som ska vara miljövänligt, samtidigt som det ska vara spännande arkitektoniskt.

Presentation – Digitaliseringen av byggbranschen stavas BIM – konkret föredrag kring
hållbarhet, effektivitet, spårbarhet och lönsamhet


Mischa Moszkowicz – Kommer från Bolist där han arbetar som Marknadschef. Mischa kommer att berätta om hur Bolist gör för att möta framtiden. Vissa källor säger att Mischa är Pilot och dessutom håller han på Djurgården eller AIK vilket vi inte är säkra på men det går säkert att fråga honom.

PresentationAtt möta kunden på kundens villkor – där kunden är

 


Johan Erikssonkommer från Talarforum och är nominerad till årets talare 2016. Han ingår i Googles ledningsgrupp för norra Europa. Han föreläser om ledarskap, innovation och digitalisering. Johans personliga drivkraft är att inspirera människor och organisationer att tänka stort och han berör med en humor driven av förkrossande ärlighet i att säga saker precis som de är.

Presentation – Hur du håller jämn takt med den digitala utvecklingen


Olle Samuelson är VD för BIM Alliance som är en sektorsdriven ideell förening som arbetar för bättre samhällsbyggande med hjälp av BIM – digital strukturerad informationshantering. Han är också ansvarig för Strategisk programledning på Smart Built Environment.
Olle har sången som fritidsintresse och är 2:a tenor i Katarina Kammarkör.

 

 


Ulf S Gustafsson-är VD för Byggmaterial-handlarna som är en branschorganisation som samlar landets bygg-, järn- och färghandelsföretag.
Han härstammar från Härnösand i Ångmanland. Ulf har ett genuint idrottsintresse (absolut allätare) och har en 10-årig bakgrund som anställd i Finfo. Dessutom har Ulf gjort en ”hole in one”.

 


Jonas Buskenfriedär ansvarig för Byggsektorn hos GS1 Sweden AB.
Han jobbar en hel del med GS1s grundstandarder och har även hand om numrering och streckkoder. Hans dagliga träning består av att, oavsett väder, springa fram och tillbaka till jobbet, en sträcka på 17 km per dag. Husbygget i Nacka och hans tre döttrar håller honom fullt sysselsatt när han inte jobbar eller springer.

Presentation – Vikten av unika identiteter i en digitaliserad värld


Moderator Julia Rosqvistdriver eget företag, Julia & Co och håller föreläsningar, utbildningar, events mm. Hon har jobbat med många kända personer som t. ex kungen, Fredrik Reinfeldt och David Batra. Drömmen är ett eget debattprogram på tv. Hon är en aktiv person som alltid har tempot uppe och ogillar tomma almanackor. Julia har blivit med Torp så nu får hon utrymme för alla kreativa sidor.


 

PANELEN, från vänster:
Peter Fredholm, VD Beast
Johan Eriksson, Talarforum
Jonas Buskenfried, GS1 Sweden AB
Tomas Fritzon, VD Bolist
Ulrik Lilius, C4 Contexture AB

 

– PROGRAM FÖR DAGEN

– OM TALARNA

– OM UTSTÄLLARNA

– OM OSS SOM JOBBAR PÅ FINFO

– DELTAGARLISTA

– VÅRA UTBILDNINGAR

– VÅRA TJÄNSTER

– TILL STARTSIDAN