Miljöbedömningssystem & certifieringar

Miljöbedömningssystem & certifieringar

Webbinarium- Miljöbedömningssystem & certifieringar

En ökad medvetenhet kring hållbarhet och hur vi använder naturens resurser har bidragit till att intresset för miljöcertifieringar har ökat markant. Certifieringarna bidrar till att fastigheter blir mer attraktiva för köparen och därmed får ett ökat marknadsvärde. På Finfodagen 2019 föreläste Robert af Wetterstedt kring marknadens miljöcertifieringssystem. Mycket har hänt sedan dess, bland annat hur certifieringarna går mer och mer mot systematisk digitalisering av hållbarhetskraven.

Robert är miljöexpert och arbetar som konsult hos Bjerking och har många års erfarenhet av miljöarbete inom byggbranschen.

Finfo tillsammans med Robert af Wetterstedt tar er igenom 45 minuters kring byggbranschens olika miljöbedömnings- och certifieringssystem. Vi får även höra om vad gröna lån innebär samt hur klimat och digitalisering går hand i hand med certifieringssystemen.

När:

20 April 2021, 09.00-09.45

 

Robert af Wetterstedt
Robert af Wetterstedt

 

Bjerking

 

Bjerking är Sveriges äldsta medarbetarägda  teknikkonsultföretag och är heltäckande inom bygg och anläggning och erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom samhällsbyggnad.