Karriär hos Finfo

Finfo, en del av Logiq Sweden AB, söker Produktspecialist Miljö 

Vill du vara med och digitalisera hållbarhetsinformation i byggbranschen? Brinner du för miljö och IT? Vill du jobba brett med utveckling, underhåll och support i ett mindre bolag som med en mycket spännande utvecklingsresa framför sig?  

Vi söker nu en medarbetare till en ny roll som Produktspecialist Miljö. Tjänsten ingår i ett team med två andra produktspecialister. Du kommer att rapportera till vår CTO och vara placerad på vårt fina kontor på Wallingatan på promenadavstånd från Stockholm Central.
 

Om Tjänsten

Som Produktspecialist ansvarar du tillsammans med vår CTO för att tjänsterna Finfo Klimat och Finfo Hållbarhet har uppdaterad data, följer lagkrav och möter kundernas behov. Vanligt förekommande arbetsuppgifter:     

 • Datavalidering och korrigering 
 • Effektivisering av processer via vidareutveckling 
 • Översättning av funktionsönskemål från byggbranschen till IT-utveckling 
 • Framtagning av specifikationer till Logiqs utvecklingsavdelning 
 • Testning av ny funktionalitet 
 • 2nd line support till kunder och kollegor 
 • Produktutbildning internt och externt 

Logiq sköter primärt drift och utveckling internt genom vårt huvudkontor i Halden, Norge.  

 

Kvalifikationer

Du har en bra förmåga att förstå och hantera komplexa produkter. Du jobbar organiserat och förstår vikten av korrekt data. Du är prestigelös och beredd att hjälpa till där det behövs även om det är arbetsuppgifter som ligger utanför ditt direkta ansvarsområde.  

Du har eftergymnasial utbildning inom IT eller likvärdig erfarenhet och mycket goda Excel-kunskaper samt talar och skriver på svenska. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av: 

 • Säkerhetsdatablad 
 • Miljövarudeklarationer 
 • Jira 
 • inRiver PIM
 • SQL 
 • ITIL
   

För att trivas i denna roll så är du strukturerad, självständig och prestigelös. Du tycker om att hitta lösningar och att ge support.  Rollen ger dig stora möjligheter att ta mycket ansvar och att utvecklas snabbt inom alla delar av systemutveckling och underhåll. 

Logiq Sweden AB är ett mindre bolag där vi hjälper till och stödjer varandra när det behövs även om det innebär att ta hand om arbetsuppgifter som ligger utanför ditt vanliga område. 

För att söka tjänsten, skicka ditt CV med personligt brev till  Calle Grundkvist, CTO för Logiq Sweden AB,  calle.grundkvist@logiq.se. 

 

 

Om Logiq Sweden AB och Finfo

Logiq Sweden AB består av två affärsområden.  

Affärsområdet Finfo fungerar som det samordnande navet mellan leverantörer och handlare inom byggmaterialhandeln. Finfo hanterar utväxling av produktinformation på ett kvalitativt och säkert sätt i ett och samma flöde. På så sätt slipper inblandade parter att enskilt hantera utbytet av artikel-, pris- och produktinformation med varandra. Ett upplägg som både sparar tid och pengar.
www.finfo.se

Affärsområdet Logiq levererar molnbaserade lösningar för hantering av affärskritiska data mellan kunder och deras handelspartners. Vi överför i dag elektroniska fakturor, ordrar, bekräftelser, kataloginformation och besläktade affärsdokument i ett globalt nätverk som omfattar mer än 100 000 företag. Vi är betrodd leverantör till över 3500 kunder för distribution av fakturor värda mer än 500 miljarder NOK årligen.
www.logiq.se

Vi har kontor i Stockholm, Oslo och Halden med totalt 75 anställda. Sedan 2009 har företaget haft en stabil organisk tillväxt och ska innan 2023 nå en omsättning på 140 miljoner kr.