Effektivisera tillgången av marknadsmaterial

Finfo MediaCentral

Effektivisera tillgången av marknadsmaterial

Effektivisera tillgången av marknadsmaterial

Finfo MediaCentral

Effektivisera tillgången av marknadsmaterial

Effektivisera tillgången av marknadsmaterial

Finfo MediaCentral

Effektiviserad tillgång av marknadsmaterial,
för er och era kunder

 

MediaCentral ger dig som återförsäljare en samlad kanal för marknadsmaterial från alla dina leverantörer samt säkerställer att du som leverantör får dina produkter presenterade på ett effektivt sätt hos dina återförsäljare. Med Finfo MediaCentral effektiviseras utväxlingen av marknadsmaterial mellan producenter och återförsäljare.

Från MediaCentral kan mottagaren hämta marknadsmaterial på ett sätt och i ett format som passar deras önskemål. Med hjälp av tjänsten förenklas hanteringen av försäljningsrelaterad produktinformation  avsevärt. Du som mottagare får möjlighet att koppla ditt PIM-system eller din e-handelslösning direkt mot MediaCentralens API och få kvalitetssäkrad produktinformation enligt dina höga krav och önskemål i ett praktiskt och smidigt flöde.

 

Exempel på innehåll

 • Bilder för tryck och webb i olika kategorier
 • Filmer genom länkar
 • Produkttexter
 • Webb-benämningar
 • Säkerhetsdatablad
 • Produktdatablad
 • Installationsmanualer
 • Miljövarudeklarationer (EPD)

I MediaCentral kan man nu även koppla artiklar till modellnummer och skapa relationer mellan produkter och tillbehörsartiklar.

 

Fördelarna med MediaCentral för leverantörer

En kanal ut- spar tid och resurser
Tjänsten ger dig en samlad kanal till alla dina återförsäljare. Genom att använda MediaCentral behöver du endast lämna informationen hos Finfo- sen sköter vi distributionen.

Rätt material för rätt artikel
Tjänsten säkerställer att rätt marknadsmaterial kopplas till rätt artikel då allt material som samlas in i Finfo MediaCentral kopplas till befintliga artiklar i Finfos databas.

Anpassar format
Ett format – MediaCentral gör materialet tillgängligt för återförsäljaren i det format de önskar.

Kontroll
MediaCentral genomför en rad kontroller för att kvalitetssäkra din information.

Felrapportering
Om den inskickade informationen inte är korrekt skickas en automatisk felrapport ut till er med information om åtgärder.

 

 

Så fungerar MediaCentral

Försäljningsrelaterat produktmaterial läggs in i lösningen av leverantörerna. Materialet kopplas till Finfos artikeldatabas och kan därefter hämtas av handlare/återförsäljare/mottagare för användning i sin marknadsföring, för dokumentation på webb eller i egna system. Med MediaCentral behöver du bara en integration för tillgång till allt relevant marknadsmaterial.

Använder ni MediaCentral idag? Vill ni ha ett användarkonto till det nya gränssnittet? Klicka här och fyll i formuläret!

Produktblad MediaCentral

Vill du veta mer om MediaCentral? 
Anmäl dig till ett kostnadsfritt informationsmöte.


Tilläggstjänster för leverantör

 

 • MediaCentral PIM

Förutom alla funktioner i MediaCentral och MediaCentral PRO ger tjänsten dig möjlighet använda lösningen för andra artiklar och mottagare än de som finns i Finfo – precis som om det vore dit eget PIM-system. Tjänsten ger dig även access till ett API för att hämta din egen data ur systemet.
Läs mer

 

 • Kundunika exporter

Möjlighet att skapa ”Kundunika exporter” om man har kunder som ställer krav på att få informationen levererat enligt en specifik mall. Tjänsten är en tilläggstjänst till MediaCentral PIM.

Exempel: Du säljer ett urval av dina produkter i livsmedelshandeln och behöver lämna mediainformation till din återförsäljare enligt deras branschstandard. Trots många återförsäljare i fackhandeln sköter du all din mediadistribution från ett och samma ställe.

 

 • Finfo Content Store

Upprätta en ”Content Store” för att få tillgång till MediaCentrals innehåll i ett webbshop-liknande format där man enkelt kan klicka sig fram till den leverantör och de produkter man behöver bilder eller dokument på.

Exempel:
Ge din marknadsavdelning/reklambyrå/delägare enkel tillgång till mediainformation. I Content store kan du enkelt klicka dig fram till rätt material för rätt produkt, som i en vanlig webbshop. Du kan även sätta upp en content store för en specifik kund som själva kan gå in och hämta det material de behöver.

 

 • MediaCentral Bildbank

Möjlighet att använda MediaCentral som bildbank och länka direkt från MediaCentral till t. ex. en webbkatalog utan att behöva lagra bilder eller dokument på en egen server eller i en tredjepartslösning. Det ger både snabba svarstider och konstant tillgång till uppdaterat material.

 

 

Vill du veta mer om Finfo MediaCentral? Kontakta oss gärna för mer information och offert.