Välkommen till Finfoportalen

Din partner för en digitaliserad byggbransch

 

Finfos databas innehåller över 1 900 000 artiklar från närmare 400 leverantörer och utökas ständigt. Med ett brett utbud av artikelinformation bidrar vi till utvecklingen mot en digitaliserad byggbransch.

Vi erbjuder innovativa tjänster och utbildningar för att effektivt hantera artikel och prisinformation, marknadsmaterial och produktegenskaper samt miljö och hållbarhetsdokumentation.

 

Finfo Klimat

Finfos klimattjänst är det senaste tillskottet till vår produktportfölj och är en game changer för en mer hållbar framtid inom byggsektorn. Finfo Klimat är en innovativ tjänst som gör det möjligt att erbjuda specifika koldioxidekvivalenter från miljödeklarationer samt integrera koldioxidekvivalenter från Boverkets generiska klimatdatabas direkt kopplat till produkterna i Finfos databas.


Finfo_klimat

www.finfoklimat.se kan alla som behöver rapportera klimatpåverkan kostnadsfritt och enkelt- oavsett om de är kunder hos Finfo söka fram informationen för en specifik produkt.  Sökningen sker via produktnamn, GTIN eller artikelnummer.


Kundsupport öppettider:

 

Måndag-fredag: 10.00-15.00
Dag före röd dag: 10.00- 12.00

Lunchstängt: 12.00-13.00

Ring oss på telefon +46 (0)8-402 41 30, eller skicka ett mail till info@finfo.se