Utbildningar

 

Våra utbildningar

På Finfo håller vi kontinuerligt utbildningar och workshops på olika platser i Sverige.

Oavsett om du och dina kollegor är nya eller behöver vässa kunskaperna kan våra skräddarsydda utbildningar spara tid och göra arbetet med artikelinformation smidigare.

MediaCentral

En grundläggande utbildning/Informationsmöte

 

En kurs för dig som är nyfiken eller känner att du behöver mer information och vägledning för att leverera bilder, dokument och texter till Finfos Mediacentral på ett effektivt sätt. Vi går igenom hela processen från början till slut.

Läs mer här!

Artikelinformation

På rätt sätt

 

Kursen vänder sig i första hand till dig som administrerar grunddata, skickar in filer eller arbetar med priser till era kunder. Kursen är även för dig som är ny Vilmaleverantör eller dig som behöver fördjupa dina kunskaper.

Läs mer här!

 

Boka en Finfoexpert 

Personlig utbildning

 

Har du och dina kollegor specifika frågor och behov av att dyka ner djupare i era frågeställningar kan ni boka en Finfoexpert som hjälper er. Ni berättar för oss vilka utmaningar ni har och vad ni vill lära er mer om. Vi ser till att ni får träffa rätt person som hjälper er att räta ut er frågetecken och ger tips och råd utifrån era behov.

Läs mer här!

ETIM

En grundläggande utbildning

 

Vill du veta mera om ETIM eller ska du jobba med ETIM? Då är det här utbildningen för dig. I kursen kommer vi gå igenom grunderna i ETIM modellen och hur ETIM egenskaper används. I utbildningen ingår det en praktisk del där vi går igenom hur ni kan berika produkterna med egenskaper.

Läs mer här!

 

 

 

 

Saknar ni en utbildning eller har svårt att få ihop tider och platser, kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan sätta ihop en utbildning/workshop på en tid och plats som fungerar för er.

Under Coronatider kommer alla våra utbildningar att vara webbaserade via Microsoft Teams.

 

 

 

 

Finfo utbildningsblad


Tidigare utbildningar