Strukturerad ordning på länkar

Finfo Länktorget

Strukturerad ordning på länkar

Strukturerad ordning på länkar

Finfo Länktorget

Strukturerad ordning på länkar

Strukturerad ordning på länkar

Finfo Länktorget

Finfo Länktorget – Rätt information spar både tid och pengar

Den perfekta kanalen för dig som vill hjälpa era kunder att underlätta och förbättra deras försäljningsarbete.

Tjänsten håller strukturerad ordning på produktinformationen så att den blir överskådlig och enkel att matcha med artikeln som kunden köper. Tack vare direkt kopplingen till Finfo Artikel (tjänsten kopplar samman artikelinformation mellan olika handelspartners) kompletterar Finfo Länktorget er artikeldata med dokument i form av bilder, produktblad, säkerhetsdatablad, byggvarudeklarationer och monteringsanvisningar. Med rätt information från början skapas möjligheter för bättre affärer.

Så här fungerar Finfo Länktorget i korthet:

Via tjänsten kan du som leverantör distribuera bilder, produktblad och andra viktiga dokument kopplade till artikelinformationen i Finfo Artikel (tjänsten måste tecknas för att kunna använda Finfo Länktorget). Kopplingen sker via en länkkod som mottagarens affärssystem kan anropa och på så sätt visa kopplad information. Då samma kanal används för såväl artikel- och prisinformation som för kompletterande dokument kan du enkelt säkerställa att informationen du får fram gäller rätt artikel.

Vad krävs för att teckna tjänsten?

För att du och dina kunder ska kunna använda Finfo Länktorget måste ni teckna ett kompletterande avtal med tjänsten Finfo Artikel. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vad som behövs för att komma igång med vårt tjänstepaket. Om du är leverantör till Finfo Media Central så ingår Finfo Länktorget som output-kanal till dina kunder.

Vill du veta mer om Finfo Länktorget? Kontakta oss gärna för mer information och offert