BOLIST i nytt samarbete med Finfo

BOLIST i nytt samarbete med Finfo

Publicerad den 30.11.2017, 11:42

Pressmeddelande

BOLIST, som består av över 200 oberoende bygg- och/eller järnhandlare över hela landet och är ett av Sveriges största kedjor inom bygg och järn, har förnyat sitt avtal med Logiq Finfo.

Det innebär att Finfo även i framtiden kommer att leverera kvalitetssäkrad pris- och artikelinformation till BOLIST från ett stort antal leverantörer av byggmaterial.

Som en del i överenskommelsen genomför BOLIST och Logiq Finfo en gemensam analys av BOLISTs flöden för pris- och artikelinformation med syftet att ytterligare optimera hanteringen av dessa. I tillägg till detta kommer även en analys av BOLISTs elektroniska fakturaflöden genomföras för att identifiera förbättringsmöjligheter.

Tomas Frizon, VD, BOLIST”Jag är nöjd med att vi har kommit till en ny överenskommelse om leverans av pris- och artikelinformation från Logiq Finfo och ser fram emot att ta del av analysens förslag på ytterligare förbättringar”.

Troels Hansen, VD, Logiq Finfo”Vi är glada över att en av Sveriges största byggmaterialhandlare visar Logiq Finfo fortsatt förtroende som leverantör av högkvalitativ produktinformation. Vi ser även fram emot att ställa vår djupa erfarenhet inom effektiv hantering av produktinformation till BOLISTs förfogande.”

Avtalet träder i kraft vid årsskiftet.

 

 

BOLIST är en rikstäckande kedja som består av mer än 200 oberoende bygg- och järnhandlare. Handlarna har ofta varit i branschen i flera generationer och samlat på sig en gedigen erfarenhet och stort kunnande. www.bolist.se