Finfo som guldsponsor

Finfo som guldsponsor

Publicerad den 12.10.2017, 08:52

Vikten av att samla branschen är mer påtaglig än någonsin. Behovet av kunskap, samsyn och ett påtagligt nätverk är numer ett måste för att ta sig an de utmaningar som de nya tiderna för med sig.

Därför anordnade Byggmaterialhandlarna för andra året i rad Byggmaterialdagarna i Scandic Infra City utanför Stockholm.
Arrangemanget har snabbt kommit att bli en viktig och uppmärksammad branschtillställning.
Bland de inbjudna fanns byggmaterialhandlare, kedjeledare inom Sveriges byggmaterialhandel, leverantörer och beslutsfattare samt media. Årets konferens handlade om digital framgång.

Logiq Finfo var guldsponsor under eventet och vår VD Troels Hansen fanns på plats i vår monter samt på stora scenen där han delade ut pris till den som kunde gissa Byggmaterialhandlarnas Ulf Gustavssons ETIM-egenskaper. Vi som känner Ulf vet givetvis att han har storlek large i handskar och storlek 42 i skor. Det visste även Johan Fröbel från Svenskt Trä som kammade hem förstapriset. Johan gick hem med en bukett blommor och ett presentkort från Delicard. På frågan om han ville behålla pappfiguren av Ulf blev svaret att ”Ulf” passar bättre hos Byggmaterialhandlarna än i Johans vardagsrum.

Dagarna bjöd på spännande föreläsningar av vassa talare där många ämnen berördes med utgångspunkt i byggbranschen.
Moderatorn Johnny Sundin, känd från Tankefabriken tog oss igenom alla presentationer med briljans. Jens Linderoth, Alexander Ståhle och               Ami Hemviken var några av de skickliga talare vi fick lyssna till. Avslutade gjorde Frida Boysen som föreläste om digital succé – så lyckas du med sociala medier, vilket också är namnet på den bok hon gav ut 2015. Mest uppmärksamhet drog ändå Pär Johansson från Glada Hudik-teatern som framkallade både skratt och tårar av publiken.
Vi fick även ta del av expertpanelen som behandlade frågor med förankring i byggmaterialhandeln.

Gladast under årets Byggmaterialdagar var nog Fredrik Svälas på Woody Bygghandel Bro som vann branschens fototävling #stoltbyggmaterialhandlare.

Hoppas att ni liksom vi åkte hem fyllda av inspiration, kunskap och nya insikter.
Vi ses på Byggmaterialdagarna 2018!