Finfo MediaCentral effektiviserar tillgången av marknadsmaterial

Finfo MediaCentral effektiviserar tillgången av marknadsmaterial

Publicerad den 25.06.2020, 18:00

MediaCentral ger dig som återförsäljare en samlad kanal för marknadsmaterial från alla dina leverantörer samt säkerställer att du som leverantör får dina produkter presenterade på ett effektivt sätt hos dina återförsäljare.

Med Finfo MediaCentral effektiviseras utväxlingen av marknadsmaterial mellan producenter och återförsäljare.

 

 Finfo har tagit fram en helt ny plattform för MediaCentral för att göra det enklare för leverantörer att leverera ett attraktivt marknadsmaterial. Lösningen är skalbar, säker och ger ännu bättre möjligheter för att berika produktionformationen.

Tjänsten säkerställer att du som leverantör får dina produkter presenterade på ett effektivt sätt hos dina återförsäljare. Användaren av informationen kan själv hämta korrekt data från många olika leverantörer automatiskt anpassat efter deras krav och önskemål.

MediaCentral matchar, kopplar och kvalitetssäkrar informationen som konverteras, formateras och paketeras för att uppfylla handelsledets krav.

 

Exempel på innehåll

  • Bilder för tryck och webb i olika kategorier
  • Filmer genom länkar
  • Produkttexter
  • Webb-benämningar
  • Säkerhetsdatablad
  • Produktdatablad
  • Installationsmanualer
  • Miljövarudeklarationer (EPD)

 

Så fungerar MediaCentral

Försäljningsrelaterat produktmaterial läggs in i lösningen av leverantörerna. Materialet kopplas till Finfos artikeldatabas och kan därefter hämtas av handlare/återförsäljare/mottagare för användning i sin marknadsföring, för dokumentation på webb eller i egna system. Med MediaCentral behöver du bara en integration för tillgång till allt relevant marknadsmaterial.

Utöver en ny plattform för grundtjänsten finns ett flertal tilläggstjänster, för både leverantörer och mottagare som syftar till att öka exponering och försäljning ytterligare:

 

MediaCentral PRO

Finfo MediaCentral PRO

Förutom alla funktioner i MediaCentral ger tjänsten dig möjlighet att jobba med relationer mellan artiklar. Du får möjlighet att berika din information ytterligare och ger således din kund ännu bättre förutsättningar att sälja just din produkt.

 

MediaCentral PIM

Finfo MediaCentral PIM

Förutom alla funktioner i MediaCentral och MediaCentral PRO ger tjänsten dig möjlighet använda lösningen för andra artiklar och mottagare än de som finns i Finfo – precis som om det vore dit eget PIM-system. Tjänsten ger dig även access till ett API för att hämta din egen data ur systemet.

 

Finfo Content StoreFinfo Content store

Upprätta en ”Content Store” för att få tillgång till MediaCentrals innehåll i ett webbshop-liknande format där man enkelt kan klicka sig fram till den leverantör och de produkter man behöver bilder eller dokument på.

Exempel:
Ge din marknadsavdelning/reklambyrå/delägare enkel tillgång till mediainformation. I Content store kan du enkelt klicka dig fram till rätt material för rätt produkt, som i en vanlig webbshop. Du kan även sätta upp en content store för en specifik kund som själva kan gå in och hämta det material de behöver.

 

MediaCentral Bildbank

Möjlighet att använda MediaCentral som bildbank och länka direkt från MediaCentral till t. ex. en webbkatalog utan att behöva lagra bilder eller dokument på en egen server eller i en tredjepartslösning. Det ger både snabba svarstider och konstant tillgång till uppdaterat material.

 

Ett flertal utbildningstillfällen för MediaCentral och dess kringtjänster finns tillgängliga för hösten.  Anmäl dig idag.

 

MediaCentral för leverantörer 

MediaCentral för mottagare

 

Vill du veta mer om Finfo MediaCentral? Kontakta oss gärna för mer information och offert.