Allt mediematerial på ett ställe

Finfo Media Central

Allt mediematerial på ett ställe

Allt mediematerial på ett ställe

Finfo Media Central

Allt mediematerial på ett ställe

Allt mediematerial på ett ställe

Finfo Media Central

Finfo Media Central – Allt försäljningsmaterial samlat på ett ställe

Här har du en lättanvänd tjänst som samlar all försäljnings- och marknadsföringsorienterad information på ett och samma ställe.

För att se anslutna leverantörer, klicka här.

Med hjälp av Finfo Media Central förenklas hanteringen av försäljningsrelaterad produktinformation (bilder, dokument, filmer, ritningar) avsevärt. Nu kan du hänvisa dina kunder till ett enda ställe där de kan hämta aktuell information från flera olika leverantörer. Tänk dig att dina produktbilder per automatik anpassas och distribueras enligt de krav och behov dina olika mottagare efterfrågar. Visst låter det praktiskt och framför allt smidigt? Finfo Media Central gör allt detta och mycket mer. 

Ett par av fördelarna med Finfo Media Central: 

  • Kvalitetssäkrat material
    Tjänsten säkerställer att produktinformationen alltid är korrekt och kvalitetssäkrad då allt material som samlas in i Finfo Media Central kopplas till befintliga artiklar som finns i Finfo.
  • Spar tid och resurser
    Det mesta i Finfo Media Central sker per automatik och frigör stora resurser som tidigare hanterat ärendena eller förfrågningarna på manuell väg.

Så här fungerar Finfo Media Central i korthet:

Försäljningsrelaterat produktmaterial läggs in av dig som leverantör, materialet kopplas sedan till Finfo:s artikeldata och kan sedan hämtas av detaljhandlare/återförsäljare för vidare användning i sin marknadsföring. Styrkan med tjänsten är att den per automatik anpassar format och upplägg enligt mottagarens önskemål. Med tjänsten behöver du bara hålla reda på en källa för produktinformation.

Produktblad Media Central

 

Vill du veta mer om Finfo Media Central? Kontakta oss gärna för mer information och offert.