Berika din information ytterligare

Finfo MediaCentral PRO

Berika din information ytterligare

Berika din information ytterligare

Finfo MediaCentral PRO

Berika din information ytterligare

Berika din information ytterligare

Finfo MediaCentral PRO

 

MediaCentral PRO

MediaCentral PRO- Berika din information ytterligare för ännu bättre marknadsföring

MediaCentral ger dig som återförsäljare en samlad kanal för marknadsmaterial från alla dina leverantörer samt säkerställer att du som leverantör får dina produkter presenterade på ett effektivt sätt hos dina återförsäljare. Med Finfo MediaCentral PRO effektiviseras utväxlingen av marknadsmaterial ytterligare.

 

MediaCentral PRO är ett tillägg till Finfo MediaCentral och ger dig som leverantör utökade möjligheter. Genom tjänsten har du tillgång till alla funktioner från grundtjänsten men du får även möjlighet att ge dina kunder ännu bättre förutsättningar att marknadsföra din produkt.

Med MediaCentral PRO får du möjlighet att göra kopplingar och skapa relationer mellan dina artiklar för bättre möjlighet till mer-och korsförsäljning.

 

Fördelarna med MediaCentral PRO:

  • Koppla artiklar till modellnummer.
  • Skapa relationer mellan artiklar såsom produkt och tillbehörsartiklar.
  • Lägg till YouTubelänkar för exempelvis instruktionsfilmer.

 

Exempel:

  • En jacka i olika storlekar kan kopplas till samma modellnummer. Således blir det enklare för din återförsäljare att presentera dina produkter i t. ex. deras webshop.
  • Reservdelar eller förbrukningsmaterial kan kopplas till en maskin för att öka merförsäljningen. T. ex. kan en slipmaskin.

 

 

Använder ni MediaCentral idag? Vill ni ha ett användarkonto till det nya gränssnittet? Klicka här och fyll i formuläret!


Tilläggstjänster för leverantör

 

  • MediaCentral PIM

Förutom alla funktioner i MediaCentral och MediaCentral PRO ger tjänsten dig möjlighet använda lösningen för andra artiklar och mottagare än de som finns i Finfo – precis som om det vore dit eget PIM-system. Tjänsten ger dig även access till ett API för att hämta din egen data ur systemet.
Läs mer

 

  • Kundunika exporter

Möjlighet att skapa ”Kundunika exporter” om man har kunder som ställer krav på att få informationen levererat enligt en specifik mall. Förutom alla funktioner i MediaCentral och MediaCentral PRO ger tjänsten dig möjlighet använda lösningen för andra artiklar och mottagare än de som finns i Finfo – precis som om det vore dit eget PIM-system.

 

  • Finfo Content Store

Upprätta en ”Content Store” för att få tillgång till MediaCentrals innehåll i ett webbshop-liknande format där man enkelt kan klicka sig fram till den leverantör och de produkter man behöver bilder eller dokument på.

 

  • MediaCentral Bildbank

Möjlighet att använda MediaCentral som bildbank och länka direkt från MediaCentral till t. ex. en webbkatalog utan att behöva lagra bilder eller dokument på en egen server eller i en tredjepartslösning. Det ger både snabba svarstider och konstant tillgång till uppdaterat material.