Finfodagen 2021

Finfodagen 2021

Produktinformation

– hygienfaktor eller konkurrensfördel?

 

Kravet på korrekt produktinformation fortsätter att öka – drivet av kundbehov och ny lagstiftning.  Finfodagen 2021 kommer att genomföras digitalt och coronasäkert i en nedkortad version.

Den 23 mars får du och dina kollegor möjlighet att kostnadsfritt ta del av ett digitalt och livesänt seminarium fullmatad med information, branschnyheter, hur vi på bästa sätt löser utmaningar i byggmaterialhandeln samt lyssnar på vår key note- Amer Mohammed.

 

Preliminärt program:

10.00 Troels Hansen – VD, Logiq Finfo presenterar vår nya lösning för hållbarhetsinformation samt andra nyheter och lösningar för framgångsrik artikelinformation.

  • Hållbarhetsinformation
  • Nyheter i tjänsterna:
    – Finfo Miljö
    – MediaCentral
    – ETIM

10.30 Key Note, föredrag med Amer Mohammed – Digital Director/CDO, Coop Sverige.
11.10 Årets Finfoleverantör 2021 koras
11.20 ESSVE berättar om året som Finfoleverantör 2020 och de strategiska val bakom positionen
som branschledande på artikelinformation.
11.25 Uppsummering, frågor och avslutning.

 

Nominerade till Årets Finfoleverantör 2021

Traditionsenligt delas ett pris ut till en leverantör i syfte att belöna och uppmärksamma den som under året legat mest i framkant med korrekt grunddata.

 

Europrofil

Europrofil är Nordens ledande producent av stålprofiler till byggindustrin.
I koncernen bearbetar årligen ca 600 000 ton stål och omsätter ca 1,5 miljarder sek. Vi ser oss själva som nischade specialister, där vi enbart fokuserar på lätta byggsystem i stål, samt att utveckla dessa system till marknadens absolut bästa. Vi anser att vi har ett speciellt ansvar, då vi är ensamma på den Nordiska marknaden om att enbart arbeta med lätta byggsystem i stål.

Vårt sortiment av lätta byggsystem i stål är specialanpassat för såväl innerväggar, undertak som ytterväggar. Ledstjärnan för vår verksamhet är totalekonomi. Våra kunder skall, sett ur ett helhetsperspektiv, alltid tjäna på att välja Europrofils lösningar.

Saint-Gobain Gyproc

Gyproc erbjuder kompetens och flexibla lösningar för ljudisolering, brandskydd och fuktresistens som säkerställer en sund och god inomhusmiljö.

I samarbete med våra kunder och partners utvecklar och levererar vi innovativa, säkra och hållbara lättbyggnadssystem, främst för innerväggar, ytterväggar och undertak. Våra system bygger på gips och stål som är 100 procent återvinningsbara. Gyproc är en affärsenhet inom koncernen Saint-Gobain och ingår i Saint-Gobain Sweden AB.

Thomee Gruppen AB

Thomée Gruppen AB är ett väletablerat företag med anor ända tillbaka till 1892. Kontor och lager ligger i Malmö. Thomée Gruppen AB är en del av Volati ABs Affärsområde Handel. I Affärsområdet ingår också Habo Gruppen, Heco Nordiska, Kellfri, Miljöcenter, Pisla Group, Swekip, Sörbö Industribeslag, T-Emballage, Volati Handel Service och Väggmaterial.

Vår affärsidé är att vi skall som oberoende partner med fokus på effektivitet och tillförlitlighet försörja den svenska järn och byggfackhandeln med förnödenheter i egna och ledande varumärken.

 

Key Note Speaker

Key Note: Amer Mohammed

Amer Mohammed
Amer Mohammed

Amer är en föreläsare med avstamp i vad AI och digitaliseringen innebär för företags framtid, stora som små. Amer är passionerad och underhållande och han lyckas göra den tekniska biten överskådlig och greppbar på sitt eget karakteristiska vis.

Med fokus på kundupplevelsen berättar Amer om hur företag inom bland annat byggmaterialhandeln kan förenkla vardagen för användaren med hjälp av framtidens teknik.

Läs mer om Amer

 

 

 


 

För att kunna rikta in oss på flera viktiga och högaktuella ämnen kommer årets Finfodag att följas upp med ett flertal kortare webinars med ca två veckors intervall. Vi kommer bjuda in relevanta talare från branschen som berättar om sina expertområden. Möjlighet att anmäla sig till dessa kommer inom kort.