Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Webinar med LogiqPay- Fakturafinansiering

Detaljer

Datum:
29.05.2018
Tid:
09:00 - 09:30
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , ,
Webbplats:
www.logiqpay.se

Arrangör

LogiqPay
Telefon:
072-532 01 44
E-post:
michaela@logiqpay.se
Webbplats:
www.logiqpay.se

Plats

Vid din dator

Sedan maj 2017 ingår LogiqPay i samma koncern som Finfo och Logiq Sverige. LogiqPay erbjuder företag två olika tjänster för fakturafinansiering så att våra kunder kan sälja sina fakturor skräddarsytt efter sitt eget behov. Söker ni lån från banken, har ni kunder som kräver orimligt långa kredittider eller behöver ni optimera er likviditet? Lyssna då på detta webinar för att få en bättre inblick i hur ni kan underlätta för er verksamhet!

 

Enstaka finansiering – Passar de bolag som har mindre volym av fakturor, som vill sälja fakturor sporadiskt/efter behov eller som inte har möjlighet för integration av Dynamisk Finansiering. Ni laddar själva enkelt upp de fakturor ni vill sälja på vår marknadsplats, vi sköter det administrativa samt fakturering.

Dynamisk finansiering – Passar de bolag som har större volym av fakturor, som vill ha ett integrerat fakturaflöde, minimera administrationen och sälja fakturor regelbundet eller sporadiskt. Vi integrerar vår lösning direkt mot ert ekonomisystem eller e-fakturaoperatör för att enkelt kommunicera de fakturor ni vill sälja. Ni definierar ert finansieringsbehov och vi sköter resten.

Webinaret är gratis och under 30 minuter kommer vi gå igenom de utmaningar många bolag har idag och hur man löser dessa genom att sälja fakturor.

      

Michaela Schattauer, Försäljningsansvarig på LogiqPay, kommer att guida er igenom detta webinar. Väl mött den 29 maj!
E-post: michaela@logiqpay.se
tel: 072-532 01 44

 

Vad är ett webinar?
Ett webinar är ett seminarium på nätet. Du lyssnar via din dator eller telefon och har möjlighet att ställa frågor till föreläsarna under tiden. När du anmäler dig får du ett mail med en länk som ger dig tillgång till webinaret den utsatta tiden.

Anmäl er i formuläret nedan. En bekräftelse skickas ut därefter. Spara datumet i er kalender.
Närmare datumet för webinaret kommer en länk skickas ut som ni loggar in på för att ta del av föreläsningen.

Ange datum *

Deltagare 1 namn *

Deltagare 1 email *

Deltagare 2 namn

Deltagare 2 email

Deltagare 3 namn

Deltagare 3 email

Företag *

Kontaktperson *

Kontaktperson email *

Mobilnummer *

*= Obligatoriska fält