2021- Möjligheternas år

2021- Möjligheternas år

Publicerad den 20.01.2021, 17:43

Ett nytt år är här efter det året som för många setts som ett av de mest påfrestande sedan lång tid. Som alla andra har Finfo reflekterat över det gångna året med pandemin som lett till mycket hemarbete och karantän.

Vi har ställt om och klarat oss fint trots att vi fick ta ett tufft beslut i våras om att ställa in vårt årliga event. Finfodagen är något vi alltid ser fram emot då det är ett tillfälle för oss att möta våra kunder och partners men även för er att få en djupare inblick i vad som sker hos oss och viktiga aspekter från branschen.
Med utmaningar anpassar man sig och finner nya lösningar. Därför kommer vi till vår stora glädje att genomföra Finfodagen 2021 den 23 mars- coronasäkert och digitalt i en nedkortad version. För att rikta in oss på flera viktiga ämnen har vi valt att efter den digitala Finfodagen följa upp med ett flertal webinars som kommer att finnas tillgängliga på vår hemsida inom kort.

 

I december 2020 skickade vi ut en kundundersökning till våra leverantörer Supersupportför att ta reda på vad ni tycker om oss och den bransch vi verkar i. Undersökningen hjälper oss att utvecklas men även för våra kunder att kunna påverka Finfos utveckling. Resultatet av undersökningen visade på fler intressanta aspekter. Bland annat har vår kundsupport med flaggan i topp fått det bästa omdöme vi kunnat tänka oss. Många fina kommentarer värmer och vi fortsätter göra ett bra jobb med hög kunskapsbas, snabba svarstider och som alltid att hjälpa våra kunder rätt med sin artikelinformation.

 

Finfos utbildningar kommer även i fortsättningen vara digitala. Informationsmöten om ETIM finns att anmäla sig till nu under vinter och vår där ni får möjlighet att bekanta er med den internationella standarden.

För de som gått en grundutbildning hos oss och känner att ni vill lära er mer erbjuder vi en skräddarsydd mer personlig utbildning utifrån er organisations önskemål. Hör av er till oss för att boka en personlig utbildning med en Finfoexpert.

 

Finfo fortsätter att satsa på miljö och säkerhet och tillsammans kan vi få branschen att utvecklas. Håll koll på vår hemsida som kontinuerligt fylls på med information kring intressanta ämnen och digitala evenemang.

Har ni frågor kring artikelinformation, vill boka en kurs eller berätta hur just ni jobbar i dessa tider. Kontakta oss på Finfo