BOA – med fokus på effektivitet och leverans

BOA – med fokus på effektivitet och leverans

Publicerad den 20.10.2020, 09:47

BOA – med fokus på effektivitet och leverans

Ett effektivt sätt att skicka produktinformation till kunder och att nå ut med marknadsföring, så beskriver leverantören Bo Andrén Finfo.

Finfo ur ett leverantörsperspektiv

I veckans Finfo&Friends träffar vi försäljnings- och marknadschef Lennart Ideskär och marknadsassistent  Anita Möller på byggskiveleverantören Bo Andrén AB (BOA). De berättar om nyttan med att använda Finfo som kanal för att skicka produktinformation till sina kunder i bygghandeln.

BOA har lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med artikel- och produktinformation i Finfo, så Lennart och Anita har en rejäl kunskapsbas att dela med sig från. I intervjun nedan får vi bland annat veta vad de ser för nytta med att använda Finfo och hur Finfo kan vara ett stöd även i deras framtida miljöarbete. Dessutom får vi tips om vad det kan vara bra att tänka på som ny Finfoleverantör.

 

”Nyttan med Finfo är att vi når många kunder genom samma kanal, med samma information.” Anita Möller.

”Vi ser det här som ett effektivt sätt att få ut information till kunder, men vi ser det också som en möjlighet till marknadsföring.” Lennart Ideskär

BOA som Finfoleverantör

BOA anslöt sig till Finfo redan 1995, och är i och med att de varit med redan från starten en av de mest erfarna leverantörerna i Finfo-/Vilmasamarbetet. 2016 blev de utsedda till Årets Finfoleverantör för sitt framåtsträvande arbete med servicerutiner och artikelinformation.

Idag använder BOA de två tjänsterna Finfo Artikel för att skicka artikelinformation och kundunika priser och Finfo MediaCentral för att skicka produktinformation i form av bilder och säljtexter.

De har just nu ett sextiotal abonnenter på informationen de levererar i artikeltjänsten, motsvarande siffra för mediacentralen är cirka tjugo. Bland de mottagare som abonnerar på BOA:s information ingår byggmaterialhandelns större kedjor, vilket innebär att det faktiska antalet återförsäljare ute i detaljhandeln som använder BOA:s information i sina kanaler är betydligt större.

———————————BOA-logga

Bo Andrén AB är ett familjeföretag som grundades 1942, och sedan dess levererar de byggskivor från producenter i hela världen. Idag levererar BOA byggskivor till Svensk Byggindustri över hela Sverige och har även verksamhet i Norge och Baltikum, med en total omsättning på 600 MSEK. Läs mer hos BOA.

——————————–

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om våra artikel- och produktinformationstjänster? Läs mer på  Finfo Artikel och Finfo MediaCentral.

Är du nyfiken på hur Finfo bidrar i bygghandelns miljöarbete? Läs mer om Finfo Miljö.

Alla pratar om GTIN. Men vad är det egentligen? Läs mer hos GS1Sweden.