Fokuspunkt Vilma

Fokuspunkt Vilma

Publicerad den 29.09.2020, 11:19

Fokuspunkt Vilma

I den här veckans Finfo&Friends möter vi Monica Björk, vd för Byggmaterialhandlarna. Hon ger oss en snabbkurs i Vilma, den branschstandard artikelinformationen i Finfo baseras på, berättar vad resten av byggsektorn kan lära av Vilmasamarbetet, samt vad som är aktuellt i Vilma under hösten.

Monicas snabbkurs i Vilma

I den här filmen får du lära dig vad Vilmastandarden är, vad den används till och hur Vilma- och Finfosamarbetet kan fungera som ett bra exempel för resten av byggsektorn.

 

”Det är en bra lösning som även fungerar bra digitalt mellan leverantörer och handeln som jag tror övriga delar av byggsektorn har mycket att lära av.”

Aktuellt under hösten

Är du nyfiken på vad som händer i Vilma under hösten? Det jobbas för fullt med Vilma 2.6 – en ny version av Vilma som kommer i årsskiftet och som tagits fram för att möta handelns ökade behov av hållbarhetsinformation. Här berättar Monica mer om vad det innebär.

 

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om Vilma och hur du blir certifierad Vilmaleverantör? Du hittar all information du behöver på Byggmaterialhandlarnas hemsida.

Är du redan certifierad Vilmaleverantör men vill veta mer om hur du jobbar med ditt grunddata för att följa Vilmastandarden? Då är du varmt välkommen att anmäla dig till vår utbildning Artikelinformation – på rätt sätt.

Vem är vem i Vilmasamarbetet? Det kan du läsa mer om i vår artikel Så hänger Finfo, Byggmaterialhandlarna och Standarden Vilma ihop.