Utbildningar hos Finfo

Utbildningar hos Finfo

Publicerad den 13.08.2020, 12:55

På Finfo håller vi regelbundet utbildningar i våra olika tjänster och funktioner. Detta för att våra användare ska kunna nyttja hela Finfos plattform och få maximal nytta av våra tjänster.  Oavsett om du är en nybliven kund eller vill lyfta kunskaperna kan en utbildning effektivisera sättet att arbeta med artikelinformation.

Tack vare våra duktiga kursledare, som båda har lång erfarenhet från byggmaterialhandeln kan vi fortsätta utbilda i Finfos tjänster men även i standarden Vilma. Våra kursledare Jonny Hedkvist och Isabelle Francén gör sitt yttersta för att ni ska kunna vässa era kunskaper genom våra skräddarsydda utbildningar som gör arbetet med artikelinformation så smidigt som möjligt.

Förutom våra standardkurser kan vi även skräddarsy en onlineutbildning utifrån er organisations behov. Hör av er till oss om ni vill veta mer.

 

Jonny Hedkvist

Jonny Hedkvist

Jonny som har lång erfarenhet av olika roller hos Finfo och har varit med och utvecklat  Vilmastandarden från grunden sedan 2004. I sin roll som försäljningschef har han ett nära samarbete med både byggmaterialhandelns kedjor och leverantörer. Genom sin inblick i marknaden hjälper han våra kunder att möta behovet av masterdata. Jonny är kursledare för våra tjänsteinriktade utbildningar, såsom MediaCentral,
ETIM, Finfo Miljö och den obligatoriska Vilmautbildningen.

Jonny.hedkvist@logiq.se
+46 (0)70 838 40 05

 

Isabelle Francén

Isabelle FrancénIsabelle möter ni vanligtvis med ett glatt humör i kundsupporten där hon gör sitt yttersta för att guida er rätt. Med lång erfarenhet från ÅF-sidan vet hon hur viktig korrekt masterdata är för att processen från varumottagning till utleverans och försäljning skall vara så effektiv som möjligt. Isabelle är kursledare för grundkursen i artikelinformation, vilken ger dig kunskaper och verktyg för att kunna navigera och följa standarden Vilma samt fördjupar dina kunskaper i att administrera grunddata.

isabelle.francen@logiq.se
+46 (0) 73 546 65 25

 

 

 

I december 2019 gjorde vi en kundundersökning för att ta reda på vad ni tyckte om Finfo och våra tjänster. Frågor kring våra utbildningar tog oss till dessa siffror:

Statistik utbildningar

 

Vi ser fram emot höstens utbildningar. Säkra din plats redan idag om du vill gå kurs i MediaCentral, Finfo Miljö, ETIM,  eller grundkursen om Artikelinformation.

Vi har din och vår säkerhet i fokus och följer noggrant myndigheternas rekommendationer kring COVID 19. Alla våra utbildningar för hösten kommer att genomföras online och har således ett mer fördelaktigt pris. Passa på!

 

Läs mer om våra kurser och anmäl dig här