ESSVE- Årets Finfoleverantör 2020

ESSVE- Årets Finfoleverantör 2020

Publicerad den 14.04.2020, 14:22


Årets Finfoleverantör 2020

Finfodagen är ett årligen återkommande evenemang där vi på Logiq Finfo bjuder in till en heldag med föreläsningar och inspiration inom vår bransch och där deltagarna har möjlighet att träffa varandra för att utbyta nyttiga erfarenheter.

Den 19 mars skulle årets Finfodag gå av stapeln men blev inställt pga den rådande situationen vi alla är i just nu. Vi ville ändå hålla kvar i traditionerna att kora Årets Finfoleverantör 2020.

De nominerade finalisterna utvärderas baserat på en rad olika kriterier såsom datakvalitet, ifyllnadsgrad och kontinuitet.

 

 

Nominerade till årets Finfoleverantör 2020:

 

Nominerade Årets Finfoleverantör

 

 

 

 

Juryns motivering:

Årets vinnare har under många år jobbat på ett föredömligt sätt med att få hela informationskedjan att fungera, från produktion, till handel. En viktig faktor bakom bolagets höga datakvalitet är en kontinuitet bland den ansvariga personalen som alltid har hållit en hög ambitionsnivå. Bolagets masterdata har under flera år hållit högsta klass.

 

 

Vi har pratat med Johan Cederstrand, VD och Lena Åslund, Kundservicechef på ESSVE som glatt tog emot blommor, diplom och statyett. De berättade hur de jobbar med masterdata och vilken strategi de använder för att bli så framgångsrika. ESSVES slogan ”GET IT DONE” talar sitt eget tydliga språk.

Årets Finfoleverantör 2020

 

 

 

Förra årets Finfoleverantör- Västsvensk Byggskruv

 

 

Johan Björfjäll från Västsvensk Byggskruv tog förra året emot priset som årets Finfoleverantör och berättar nedan kort om hur deras strategi och arbete med artikelinformation nått dessa framgångar.

 

Finfodagen 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

Sedan 1970 har ESSVE introducerat revolutionerande produkter som snabbt ESSVE- Årets Finfoleverantör 2020blivit självskrivna i den professionella användarens verktygslåda och gett oss en ledande position i Europa. Vår affärsidé är att göra vardagen enklare, säkrare och mer lönsam för professionella hantverkare, konstruktörer och inköpare. Det gör vi genom att erbjuda produkter, tjänster och service som de behöver för att få jobbet gjort. Från skruv, infästning, lim och fog till djuplodande expertis inom industriell fästteknik, dimensioneringsprogram och support för konstruktörer. Allt sammanfattat i vårt kundlöfte: GET IT DONE!