Aerfast – Årets Finfo-leverantör 2017

Aerfast – Årets Finfo-leverantör 2017

Publicerad den 05.04.2017, 08:52

”Nyckeln är samlad och korrekt källdata”

Aerfast är väldigt stolta över att blivit utsedda till årets Finfo-leverantör 2017 och berättar om varför de tror att de vann:

 

Mikael Leppänen, Brand Manager:
– Det är jättekul att få det här som en belöning för det hårda arbete som vi tycker att vi har gjort. Nyckeln är, vad vi tror, den höga kvaliteten på vår information. Vi har samlat all vår källdata på ett ställe, vilket hjälper oss att hålla en högre kvalitet på den information vi har och inte behöva plocka från flera olika ställen.

Malin Carreman, Inköp- och Logistikchef:
-Vi började redan för 10 år sedan och implementerade allt i vårt eget affärssystem, viket gör att vi har en enda plats för källdata. Det gör jobbet otroligt mycket enklare och vi är säkra på att det är rätt information som kommer till våra kunder och detsamma när det gäller informationen vi jobbar med i Finfo.Juryns motivering:

”Leverantören har uppdaterat FINFO med korrekt grunddata samt bilder och dokumentation enligt Vilma-standarden och har en hög fyllnadsgrad i Media Central. Aerfast sköter arbetet med artikelinformation på ett föredömligt sätt och lyssnar på sina kunder och marknadens krav.”Om Aerfast:
Aerfast är ett företag som arbetar med kvalitetsprodukter inom infästning med ledande varumärken. Produktsortimentet innefattar; infästningsprodukter, verktyg, kompressorer och tillbehörsserie. Även automatiserade produktionsanläggningar för prefeb och emballage. I egna produktionsanläggningar i Europa tillverkar de CE-märkta, innovativa och förstklassiga infästningsprodukter. www.aerfast.se